Brewery Immiaq

alt det, der er større end os selv

Est. 2013

Øl af højeste kvalitet brygget på den traditionelle måde.

Grønlandsk Mikrobryggeri

Bryghuset har en kort historie bag sig. Vi tog de første skridt i 2012, hvor vi inviterede den danske brygmester, Niels Jørn Thomsen, til Ilulissat. Hans erfaringer fra sit mikrobryggeri ”Wintercoat” stemte overens med vores smag, og vi besluttede os for at brygge seks øl, der dækker skalaen fra den mørke matsorte juleøl over den karamel gyldne Pale Ale til den lyserøde, lette og perlende pilsner.

Siden da har vi udvidet samlingen til hele 9 øl på vores standard menu samt vores sæson øl. Indtil videre er Immiaq's øl kun tilgængelig på fade.
Du kan nyde et glas i vores café eller brasserie. Bryggeriet vil snart tilbyde sine øl et sted i nærheden af dig!

I 2013 blev den første øl brygget i vores bryggeri i Ilulissat, Grønland. Siden da er der sket meget! Vores bryggeri er blevet opdateret og er gået fra et 400l til et 800l-system, og vores gærings- og konditionering evne er vokset fra 1600l til 5000l.

Vi har altid brygget ufiltreret, upasteuriseret all-grain øl. Vi ved, at vi får et mere naturligt, smagfuldt produkt på den måde. Smagen er autentisk Grønland; hver øl har sin egen karakteristiske smag udglattet og forbedret med bær og urter fra bjerge og dale omkring Ilulissat.

Vores øl sælges næsten udelukkende i Ilulissat. Du kan finde vores øl på følgende steder: Cafe Iluliaq, Brasserie Icecap, Hotel Arctic Hotel, Icefiord Hotel, White Falk Bowl!

Brygget ufilteret, upasteuriseret, all-grain Øl - som altid!

Brewery Immiaq

Fredericiaq aqq 5
PO Box 1005
3952 Ilulissat

  • Info@icecaptours.com
  • +299 94 45 45

Kontakt Os

Brewery Immiaq

Fredericiaq aqq 5
PO Box 1005
3952 Ilulissat

  • Info@icecaptours.com
  • +299 94 45 45

Følg os på sociale medier

Special øl med naturlig grønlandsk smag