Bryghuset Brewery Immiaq

 Velkommen til smagsprøver og de nyeste bryg i Café Iluliaq. Vi etablerede eget mikrobryggeri i 2013 og lige siden har vi brygget den ene velsmagende bryg efter den anden.

Bryghuset har en kort historie bag sig. Vi tog de første skridt i 2012, hvor vi inviterede den danske brygmester, Niels Jørn Thomsen, til Ilulissat. Hans erfaringer fra sit mikrobryggeri ”Wintercoat” stemte overens med vores smag, og vi besluttede os for at brygge seks øl, der dækker skalaen fra den mørke matsorte juleøl over den karamel gyldne Pale Ale til den lyserøde, lette og perlende pilsner.

Stort og lokalt

Vores øl bærer blandt andet navnene Seqineq, Iluliaq, Qaammat, Arsarnerit, Ullorissat, og Qilak – eller på dansk Sol, Isbjerg, Måne, Nordlys, Stjerne og Himlen.  Nye er kommet til og hver især præsenterer vi dem under mottoet ”alt det, der er større end os selv”. Oplevelsen er gennemført grønlandsk; hver øl har sin karakteristiske smag, der er rundet af bær og krydderurter fra fjelde og dale omkring Ilulissat.

Stadig på vej

Foreløbig fås Immiaqs øl kun på fustager. Nyd et glas skummende fadøl hos os, i diskoteket, caféen eller et andet sted i Grønland. Bryggeriet er på vej til et sted, tæt på dig!

IS

Øl1

Kontakt:

Icecap Tours

Fredericiaq aqq 5

Postbox 1005

3952 Ilulissat

tlf.+299 94 45 45

info@icecaptours.com

Bryggeriet ligger i hjertet af Ilulissat og i samme bygning, som også huser Café Iluliaq, Souvenirshop og IceCap Tours.

logo (1)